Despre noi

Descopera Paradisul Enduro in Romania cu Transilvania Enduro Tours!

www.endurotours.ro

Phone: 0040751221281

All For Fun And Fun For All!

Echipa noastra

Sabin Bortan

Sabin Bortan

Fondator al companiei, Sabin este unul din pionierii motociclismului enduro in Romania, avand o experienta de mai mult de 20 de ani in acest domeniu. Fiind un pasionat al drumetiilor montane din timpul liceului a fost primul motociclist din zona care a combinat aceste doua pasiuni, muntele si motocicleta,A participat si in campionatul national de enduro al Romaniei, fiind vicecampion in anul 2005. Acum, toata aceasta uriasa experienta offroad acumulata de-a lungul atator ani si-o dedica 100% pentru a oferi participantilor la turele organizate de Transilvania Enduro Tours o experienta de neuitat.

Mircea Tudor

Mircea Tudor

Ghid profesionist cu atestat.
Un indragostit de sporturi in aer liber, Mircea este o persoana care cauta sa-si descopere permanent limitele, asumindu-si riscuri calculate. Fost parasutist sportiv cu peste 800 de salturi facute si alpinist de performanta, de aprox. 16  ani a inceput sa cutreiere muntii cu motocicleta de teren impreuna cu prietenul si partenerul sau, Sabin Bortan, descoperind si combinind majoritatea traseelor de enduro care sunt folosite astazi, atat de Transilvania Enduro Tours cit si de concurentii sai.
Campion al Romaniei in 2010 la clasa enduro veterani.

Bogdan Cristea

Bogdan Cristea

Ghid profesionist cu atestat.
Mecanic, om de munte si fan al sporturilor in natura, Bogdan are toate insusirile unui ghid montan pe care ti-ai dori sa-l ai alaturi intr-o aventura enduro in creierul muntilor.

Pasionat de drumetiile montane, Bogdan a descoperit enduro ca o modalitate incredibila de a ajunge in varful muntilor. Pe langa enduro, printre sporturile preferate se numara ski-ul si orientarea in natura.

Fire deschisa si comunicativa, Bogdan este o persoana de incredere, care iti da sentimentul ca te afli pe maini bune. Rabdarea si usurinta cu care relationeaza il fac un ghid foarte apreciat si dorit de clienti.

Carmen Bortan

Carmen Bortan

Manager Departament Relatii Clienti

Radu Nechit

Radu Nechit

Manager marketing

Victoria Obreja

Victoria Obreja

 Personal administrativ

Ligia Stoica

Ligia Stoica

Personal administrativ