Living room

Este un loc unde canapelele comfortabile, semineul, pianul si chitara creaza o atmosfera intima, invitandu-va la o poveste cu prietenii, sa ascultati muzica buna, sa jucati carti sau si mai bine sa va uitati la filmarile din cursul zilei facute cu camera de pe casca. Un bar mic umplut cu bere rece si alte bauturi face ca totul sa fie perfect. Pofta buna!

Vestiar

Cu totii stim ca enduro este un sport murdar si desi dimineata la plecare echipamentul arata ca nou, pe parcursul zilei acesta se uda si se murdareste. Asa incat, ne-am gandit sa amenajam un vestiar special pentru enduristi, unde sa-si usuce echipamentul peste noapte. Cine si-ar dori sa doarma cu echipamentul ud si murdar si cizmele mirositiare in camera?

Foisor

Un loc unde lumea se poate aduna seara sa faca un gratar sau un gulas la ceaun, sa asculte muzica sau sa stea pur si simplu in jurul focului, cu o bere in mana, povestind despre motociclete si femei (despre ce altceva?)

Garaj

Noi tinem mult la motociclete, asa ca le-am construit un adapost: un garaj unde pot fi parcate 20 de motociclete. Avem un garaj cu unelte pe care motociclistii il pot folosi pentru a-si repara motocicleta, in cazul in care apar defectiuni la motociclete in timpul turului . Parcarea este pazita si are loc pentru 8 masini si remorci.

Masaj

O zi grea de enduro necesita metoda potrivita de relaxare, de reducere a tensiunii din muschi pentru a pregati corpul pentru provocarile unei noi zile solicitante. 
Un masaj divin facut de un masseur profesionist este ceea ce ai nevoie. Pe masura ce zeci de motociclisti au trecut prin mainile lui, a devenit un artist in revigorarea lor. Pretul este de 15 Eur/persoana pe sedinta de 30 de minute. Experimenteaza-l si simte diferenta !

Jacuzzi in aer liber

Nu e frumos sa fii rasfatat din cand in cand? Dupa o zi solicitanta de enduro, poate fi ceva mai sanatos pentru corp si mai relaxant pentru minte decat o baie calda intr-un jacuzzi in aer liber ? Este loc pentru tine si prietenii tai (5 persoane in total), iar costul de 5 eur/ciclu de 25 de minute se imparte intre voi. Asculti muzica, privesti orasul si te relaxezi. Nu crezi ca meriti asta ?

Club

Ploua afara? Avem o solutie de rezerva pentru tine: o sala cu masa de tenis, darts si un aparat de fitness, unde poti petrece timp relaxandu-te, distrandu-te cu prietenii sau pur si simplu facand exercitii pentru a te mentine in forma.